Правила за порачување и испорака

Интернат продавницата на нашата страница argan369.mk, е во
сопственост на Стајлинг Професионал дооел Скопје. Преку нашата
интернет страница можете безбедно и брзо да порачате некој од
понудените артикли.

Начин на порачување

Кога сакате да порачате некој од производите, потребно е да
стиснете на ДОДАЈ ВО КОШНИЦА. Количината може да ја
промените при порачувањето или при приказ на кошничката.
Во кошничката може да додадете и други производи со саканите
количини. Доколку сакате да ја процесуирате нарачката, отворете ја
вашата кошничка и притиснете ПРОДОЛЖИ КОН НАПЛАТА или
НАРАЧАЈ (Proceed to checkout). Потоа е потребно да ги внесете
сите задолжителни полиња во врска со испораката и да стиснете
НАРАЧАЈ.
Доколку сте внесле точни податоци, веднаш ќе добиете повратен
имејл дека вашата нарачка е примена. Доколку сакате нешто да
промените или откажете, ќе ве замолиме во рок од 2 часа да не
информирате на тел. 072/ 26 88 77.

Испорака

Купените производите ќе ви ги испорачаме во најкус можен рок
преку курирска служба. Доколку производите ги порачувате со линк
за препорака од постоечки член на Арган369, испораката е
БЕСПЛАТНА без оглед на износот на нарачката! Во случај да не сте
го стекнале овој бенефит, при завршување на порачката ќе ви биде
прикажан и износ за испорака.