Веќе 20 години во светот на модата и убавината

Веќе 20 години во светот на модата и убавината

За нас

Вљубеници во природата и во убавината на животот.

Започнавме како магазин за животен стил, мода и стилско обликување на коса Styling Magazine. Љубовта кон овој магазин ни создаде многу пријателства со личности од врвот на светските модни движења во полето на негата и стајлингот на коса. Неизбежно се појави желбата и на нашите простори да донесеме виоко-квалитетни производи за нега на коса и да ги направиме достапни и на професионалците и на секој кој сака да и посвети внимание и вистинска нега на својата коса.

По неколку годишна дистрибуција по салоните за разубавување, а подоцна и преку он-лајн продажба, се роди идејата продажбата на производите да ја поврземе со уште една наша љубов, а тое е директниот маркетингот.

Нашата филозофија

Живеејќи неколку години со директниот маркетинг, запознавме прекрасни луѓе и откривме нови можности за заработка и дружење. По кратко време одлучивме – тоа е вистинскиот спој, високо-квалитетните производи за професионална нега коса на база на арганово масло, со мулти левел маркетингот. Да продаваме одлични производи и да заработуваме, и тоа не само ние, туку и нашите пријатели и секој оној кој наоѓа дел од себе во оваа приказна. Познавајќи ја распространетоста на социјалните мрежи и моќта и на “партнерскиот маркетинг” (aнг.: affiliate marketing), се одлучивме да го понудиме и тој начин на заработка. Направивме спој од овие два вида на маркетинг во едно – АРГАН369! Разгледајте ја нашата интернет страница и запознајте се со Арган369, производите и можноста за заработка!

Ве очекуваме да ни се придружите и заедно да чекориме по патот кон успехот!

Почнуваме од Македонија, продолжуваме на Балканот и одиме кон Светот! Заедно со Вас! Затоа што е полесно и поубаво кога патуваме заедно!

НАЈЧЕСТО

ПОСТАВУВАНИ

ПРАШАЊА

Секое полнолетно лице, правен субјект – фирма или организација, може да стане член на Арган 369.

За да се зачлените, потребно е да побарате или добиете линк код за зачленување од веќе посточки член и да се регистрате во мрежата на Арган 369.

Членството чини 2.100 ден. За тој износ се добиваат производи Арган Оил со 40% попуст. Почетниот сет производи содржи:

•Шампон за нега на коса од 300 мл,

•Шампон против опаѓање на коса од 300 мл,

•Маска за нега на коса 250 мл

•Масло за нега на коса од 30 мл

Линк за препорака или QR код е линк преку кој секој купувач може да порача производи со попуст и бесплатна испорака.

Линк за зачленување или QR код e линк преку кој можете да станете член на Мрежата Арган 369.

Спонзор е веќе постоечки член од кој добивате линк код за зачленување за да започнете свој личен бизнос во мрежата на Арган 369.

Член на Мрежата Арган 369 може, а и не мора да гради сопствена мрежа.

За успешно водење на сопствен бизнис во Мрежата на Арган 369, потребно е да имате основни познавања на интернет, и успешно да управувате со социјалните мрежи.

 

За овој вид на работа доволно е времето кое и до сега сте го поминувале на социјалните мрежи.

Титули се достигнување на членовите кои се пропишани со планот на успех на Арган 369.

 

Документ во кој се објаснува можноста и начинот за заработка со Арган369.