Бенефити од членството во Argan369

Има многу причини за да станете член на платформата Арган369.
Добивате попусти при купување на производите, бесплатна испорака,
можност за заработка од препораки како и заработка од градење мрежа.

Бенефити при купување

10% ПОПУСТ

Членот на Argan369 добива попуст од 10% на секоја лична нарачка.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Секој член на платформата Argan369 добива бесплатна достава на сите лични нарачки во Македонија.

Бенефити од препораки

10 % Заработка

Член на Argan369 добива 10% заработувачка од секоја реализирана порачка од препорака

Бенефити од градење на мрежа

Личен бизнис

Создадете личен бизнис преку Argan369 платформата користејќи ги социјалните мрежи

Флексибилна работа

Заработете од вашето време кое го поминувате на социјалните мрежи

Титули и парични награди

Остварете ги вашите соништа

Како да станам член?

За да го почнете процесот на регистрација, мора да имате валидна имејл адреса и да сте полнолетни.

Член на Арган369 се станува исклучиво по препорака од веќе постоечки член.